Szolgáltatásaim

magyar
Számítógépguru a számítógépe doktora, számítógépes sárga angyal, helpdesk, számítógépek hibaelhárítása, vírusirtás NONSTOP, hétvégén is!

^^^^^^^ Februárban is tart még a nagyon sikeres AKCIÓÓÓÓ!!! ^^^^^^^
Ingyenes kiszállás Budapest több kerületébe!
Még pár napig hatalmas kedvezmény a munkadíjból!
^^^^^^^ Akár 4.000,-Ft/óra munkadíj ^^^^^^^
Hívjon és mondja a jelszót:
"ingyen kiszállás!" 06-30-414-3802
^^^^^^^ Hívjon és érdeklődjön a részletekről! ^^^^^^^
Főbb szolgáltatásaim Miért válassza szolgáltatásomat?
Számítógép operációs rendszerek és szoftverek telepítése, konfigurálása és frissítése. Korrekt árak!
Négy óránál nem fizet többet, bármennyi időt vesz igénybe a javítás!
Szoftveres hibaelhárítás, teljesítmény optimalizálás. Informatikai oktatás (ECDL oktatási tapasztalattal). Számítástechnikai szakértés, tanácsadás, hardver-szaktanácsadás. Telefonon keresztül, vagy táveléréssel is meg tudom oldani számítógépe bizonyos problémáit, így nem kell azt feleslegesen szervizbe szállítania.
Számítógép javítás a helyszínen (otthonában, irodájában). Számítógép javítás és bővítés, szerver és munkaállomások telepítése és konfigurálása. Amennyiben táveléréssel nem javítható a hiba, nem kell fáradnia, kényelmesen hátradőlve várhat míg kiérek Önhöz, anélkül, hogy a dugóban álljon miközben számítógépét viszi a szervizbe.

Adatmentés és adat helyreállítási szolgáltatások (hardverhibás HDD kivételével).

Megbízható, leinformálható, diplomás mérnök informatikus több mint egy évtizedes rendszergazdai tapasztalattal áll az Ön szolgálatára.
Vírus és kémprogram eltávolítás. Újratelepítés nélkül, vagy rendszer újratelepítéssel, adatmentéssel és adat visszaállítással (akár súlyos vírusfertőzés miatti rendszerösszeomlást követő adatvesztés után is).
Számítógép üzembe helyezése és üzemeltetése. Számítógép hálózat telepítése, konfigurálása, karbantartása Minden esetben garanciát vállalok az elvégzett munkára és számlát adok.
Webprogramozás (PHP), Portálrendszerek (pl. Drupal, WordPress, stb...) telepítése, testreszabása, karbantartása. Honlap készítés akciós áron!
Hirdetési kampányok indítása látogatottságnövelés céljából (Google AdWords), weboldalak elemzése (Google Analytics), keresőmotor optimalizálás (Search Engine Optimization – SEO ). Tanácsot adok hogyan lehet sikeres a konkurenciával szemben!

Néhány szolgáltatás részletesebben

 • Számítógép tisztítás, portalanítás, hűtőventilátorok ellenőrzése:

  A számítógép lefagyások, lassulások, teljesítménycsökkenések nagy része a nem megfelelő hűtés miatt történik. A hűtőbordák, hűtőventilátorok rengeteg port tudnak összegyűjteni meggátolva ezzel a hőleadást, így az alkatrészek (pl. CPU, videokártya) túlmelegednek, ami drasztikus teljesítményromlást, élettartam csökkenést is okozhat. Évente minimum 1x ajánlott ezt a karbantartást elvégezni a későbbi bosszankodások és váratlan nagyobb költségek elkerülése érdekében.


 • Lelassult a számítógépe? Talán vírusos?
  Átmeneti fájlok törlése, felesleges programok, böngésző pluginok eltávolítása, teljesítménybeállítás optimalizálás. Vírus- és kémprogram- eltávolítás.

 • Helyi hálózat, routerek beállítása, Windows munkacsoport, fájl- és nyomtatómegosztás beállítás (akár Linux és Windows számítógépek és NAS között):
  Önnek erre van szüksége, ha több (Windows, vagy Linux operációs rendszerű) számítógépről szeretné elérni dokumentumait, vagy nyomtatóját szeretné használni több számítógépről is.

 • Törölt, elveszett adat visszaállítás. Sérült memóriakártyáról, merevlemezről adatmentés.

 • Levelezőprogram telepítés, konfigurálás (pl. Ms. Outlook, Thunderbird, stb...).

 • Web szerver telepítés, konfigurálás (pl. Apache) stb...

 • Elfelejtett rendszergazdai jelszó hack:
  Elfelejtette Windows XP vagy Windows 7 egyetlen rendszergazdai fiókjának, vagy a Linux root account jelszavát? Hívjon és újratelepítés nélkül megoldom a problémát!

 • Webprogramozás, weboldal karbantartás, beleértve a portál motor frissítését (pl. drupal, wordpress stb…), CMS (Content Management System),

 • weboldalak elemzése (pl. Google Analytics), hirdetési kampányok indítása (pl. Google AdWords), keresőmotor optimalizálás (Search Engine Optimization – SEO ), domain név regisztráció, számítástechnika oktatás, tanácsadás, stb…

 • Linux operációs rendszerek telepítése, testreszabása: pl. Ubuntu, Fedora, Debian, stb... (igény esetén ingyen telepítő DVD-t biztosítok.).

 • Microsoft Windows operációs rendszer újratelepítés, biztonsági frissítéssel, adatmentéssel
 • A programok telepítéséhez szükséges adathordozókat (CD/DVD) az ügyfél szolgáltatja, annak jogtisztaságát nem vizsgáljuk!

  Fontos tudni, hogy egy öreg számítógépre a Windows XP szakszerű újratelepítése a legfrissebb meghajtóprogramok, biztonsági frissítések letöltésével, telepítésével több mint 8 órát, korszerű, gyors számítógép esetén Windows 7 újratelepítése minimum 5 órát vesz igénybe. Az idő jelentős részét a frissítések letöltése (az internet hálózat sebességétől függően), telepítése viszi el. Továbbá a mentendő adat mennyiségétől (??GB vagy ??TB), az adathordozó merevlemez sebességétől is függ a szükséges időtartam.


  Az operációs rendszer újratelepítésének lépései:

  1) A számítógépen található adatok biztonsági mentése külső adathordozóra (HDD, Pendrive).
  2) Számítógép egyedi beállításainak (hálózati beállítások, pl. ADSL csatlakozási paraméterek, felhasználónév/jelszó), hardvereszközök feljegyzése.
  3) Legfrissebb meghajtó/eszközillesztő programok (driver) letöltése.
  4) Alap Windows telepítés (merevlemezterület particionálása, formázása után).
  5) Legfrissebb driverek telepítése (Ekkor telepítjük az alaplaphoz való chipset-eszközillesztőt, a grafikus kártya driver-ét, és az egyéb szükséges illesztő programot).
  6) Vírusvédelem telepítése (amennyiben nincs megvásárolt program, akkor ingyenes, freeware változat kerül telepítésre).
  7) Felhasználói programok telepítése, beállítása
  Például: Office programcsomag (Microsoft: Word, Excel, PowerPoint; vagy ingyenes LibreOffice stb...), Levelező kliens (Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, stb...), PDF olvasó (Adobe Reader, stb...), Internet böngésző programok: (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, stb...).
  8) Hálózati beállítások, nyomtatók telepítése, megosztása
  9) Adatok visszatöltése, mint például: Dokumentumok (Word, Excel, PowerPoint, PDF, stb...), Képfájlok (jpg, png, bmp, stb...), Médiafájlok: audio (mp3, wma...), videó (avi, mpg...) stb...
  10) Finombeállítások
     a) A Windows konfigurálása ahhoz, hogy kiaknázhatóak legyenek a hardver képességei, konfigurálni kell a Windows beállításait, a virtuális memória helyét és méretét, stb.
     b) Windows optimalizálása: Számos szoftver telepítésekor automatikusan települnek különféle monitoring szoftverek, gyorsindítók, egyéb segédprogramok, amelyek szépen duzzasztják a rendszert. Az a tapasztalat, hogy ezek többségére nincs szükség, csak felesleges processzorterhelést és memóriafogyasztást okoznak. Ezeket a felesleges alkalmazásokat le kell tiltani, el kell távolítani.

A munkavégzés történhet:

I.) Távoli számítógép elérést biztosító program segítségével végrehajtott hibajavítás, szoftvertelepítés, vírusirtás, teljesítmény optimalizálás, tanácsadás, stb.

 Figyelem: A feladatok 80-90%-a táveléréssel is megoldható!   Kivéve hardverhiba esetén...

II.) Hibajavítás, telepítés a helyszínen
(Kiszállás Cége telephelyére, vagy az Ön otthonába)Költségek az érvényben lévő ÁVF-szerint.

A pontos részletekről érdeklődjön a "Kapcsolat"-oldalon található elérhetőségeimen!

Szerződéses Ügyfeleinknek szóló ajánlat

A feladat méretétől és a hálózat méretétől, minőségétől függően egyedileg alakítjuk ki a szerződéses díjat.

     Az esetek túlnyomó többségében a hiba a helyszínen elhárítható és nem vesz igénybe 1 óránál többet! Leginkább a hordozható számítógépek (laptop, notebook) esetében fordul elő, hogy nem orvosolható a probléma a helyszínen. Ebben az esetben el kell szállítanom gépét (átvételi elismervény ellenében), majd 1 munkanapon belül értesítem Önt a felmerült javítási, esetleges alkatrész költségekről. Az árajánlat tétel után Ön eldöntheti megéri-e javítás és ha úgy dönt, hogy igen, akkor javítva visszaszállítom számítógépét otthonába.

     Bizonyos, általam elvégzett javításokra (pl. hardverbővítés) 1 hónap garanciát vállalok. Kivételt képez ez alól minden olyan eset, amikor a hibajelenség a felhasználó terhére róható fel. Pl. nem rendeltetésszerű használat. Továbbá a garancia nem vonatkozik BIOS frissítésre, vírusirtásra, adatmentésre, adat visszaállításra sem. Használt alkatrészekből összeállított konfigurációkra és beépített használt alkatrészekre 3 nap próba garanciát vállalok. Új alkatrészekre természetesen gyártói (általában 12-36 hónap) garancia van, amit a "Számítógépguru"-n keresztül tud az ügyfél érvényesíteni. A garancia csak a rendeltetésszerűen használt és garanciaidőn belül meghibásodott alkatrészekre vonatkozik, melynek feltétele a csomagolás és kellékek megléte! Az alkatrész ki, illetve beszerelése munkadíj (bizonyos területeken + kiszállási díj) ellenében történik. Ha ezt megtagadja az ügyfél a garancia érvényét veszti! Új alkatrészek esetén a garanciáztatás átfutási ideje 1-5 hét között mozog gyártótól / szerviztől függően.


További információért hívjon: +36 30 414 3802 vagy küldjön e-mailt!