Honlapkészítés

magyar

Egyéni vállalkozóknak és mikro vállalkozásoknak, magánszemélyeknek! Egyszerű, de megnyerő design, pár aloldalból álló egyszerű bemutatkozó oldal.

Ezt a csomagunkat azoknak ajánljuk, akik egy egyszerű honlapot szeretnének, aminek az a célja, hogy tájékoztassa a meglevő és leendő ügyfeleket vállalkozása termékeiről, szolgáltatásairól, illetve elérhetőségeiről. Névjegykártyáján vagy szórólapjain feltüntetheti weboldalának címét, ahol további információkhoz juthatnak az offline forrásból érkező érdeklődők.

Csomag ár: 39 000 Ft-tól
Kérjük vegye figyelembe, hogy az áraink tájékoztató jellegűek és nem minősülnek kötelező ajánlattételnek! Minden egyes megrendelő igényei mások, így egyedi árajánlatot csak ajánlatkérés után tudunk tenni.

Az alap csomag tartalmazza:
2-3 egyedi felépítésű aloldal (Ez rendszerint elég, hogy bemutassa vállalkozását, szolgáltatásait és elérhetőségeit)
Egyszerű, letisztult design
Kapcsolati űrlap (beágyazott Google térkép, telefon, email)
Keresőbarát kialakítás
Látogatottsági statisztika
A csomag nem tartalmazza a tárhely és domain szolgáltatás költségeit, illetve az oldal tartalmát, szövegeket, fényképeket a megrendelőnek kell biztosítani. Tudunk kínálni általunk menedzselt tárhely és domain szolgáltatást, illetve igény esetén vállalunk szövegírást is, ezekről érdeklődjön nálunk személyesen!